Cursuri intensive de vara – format fizic

CURSURI INTENSIVE DE LIMBA ENGLEZĂ

PERIOADE TEMATICA
5-9 iulie 2021 AROUND THE WORLD IN 5 DAYS
12-16 iulie 2021 LET’S TALK ABOUT FOOD
19-23 iulie 2021 SPECIAL DAYS & HOLIDAYS
26-30 iulie 2021 THE FASCINATING WORLD OF SPORTS
2-6 august 2021 A JOURNEY INTO SPACE
9-13 august 2021 EARTH’S DIVERSITY OF LIFE (animals & plants specific to the jungle, savannah, desert etc.)
16-20 august 2021 STORYTIME
23-27 august 2021 PROTECT YOUR PLANET
30 august – 3 sept 2021 THE WONDERS OF THE HUMAN BODY

 

Preț: 150 lei / săptămână ( 5 ore de curs)

Cum se desfășoară?
– fizic, de luni până vineri, 1 ora / zi, 5 ore/ săptămână;

– activitățile se vor desfasura zilnic, in intervalul 10:00-13:00 dupa un orar stabilit ulterior inscrierilor;

– fiecare săptamână are o temă diferită, motiv pentru care puteți achiziționa un pachet cu mai multe săptămâni, nefiind necesar ca acestea să fie făcute la rând.

CE VOM INVATA? CUM NE VOM DISTRA STUDIIND LIMBA ENGLEZA?

1. PASSPORT TO THE SUMMER HOLIDAY
A venit vacanta, vremea e superba afara si entuziasmul e la maxim. Unde vom merge? Care sunt destinatiile de vacanta? Alatura-te grupului nostru de ’’turisti’’ si hai sa pornim in calatorie. Esti pregatit sa-ti folosesti pasaportul pentru a merge in diferite locuri ale lumii si apoi sa-l „completezi” cu aspecte reprezentative?

2. AROUND THE WORLD IN 5 DAYS
Vom calatori in jurul lumii in mod virtual si vom descoperi lucruri nemaivazute. Vom fi turisti si vom explora harta lumii (continente, tari, orase), calatorind cu diferite mijloace de transport. Vom avea ocazia de a conversa pe teme legate de calatorii intr-un mod interactiv si distractiv.

3. LET’S TALK ABOUT FOOD
Calatorind in jurul lumii, vom invata despre mancarurile specifice diferitelor popoare. Vom fi mici bucatari, dar si turisti care vor experimenta preparate de la cele mai simple la unele de-a dreptul unice.
Pofta buna!

4. SPECIAL DAYS & HOLIDAYS
E timpul sa sarbatorim! Vom discuta despre zile si date speciale din viata noastra si ale familie noastre. Vom invata despre sarbatori, festivaluri specifice anumitor tari, precum carnavalul de la Venetia. Mastile venetiene sunt cunoscute in intreaga lume, dar putini stiu cat de multa istorie se ascunde in spatele lor. Tu stii care este cea mai cunoscuta masca venetiana?

5. THE FASCINATING WORLD OF SPORTS
Care este sportul tau preferat? Dar stii ce sporturi se practica in diferite tari ale lumii precum si despre marii campioni ai acestora? Dar ce inseamna „fair-play?”
Vino si invata cu noi mai multe!
Nu uita: A face sport inseamna a fi sanatos.

6. A JOURNEY INTO SPACE
Va invitam sa urcati alaturi de noi intr-o nava spatiala imaginara, care ne va purta prin Univers. Sunteti pregatiti? Atunci sa plecam catre una dintre cele mai frumoase stele. Este vorba despre …
Mai sunt si alte lucruri extraordinare de povestit despre Univers. Esti pregatit sa afli mai multe?

7. EARTH’S DIVERSITY OF LIFE (animals & plants specific to the jungle, savannah, desert etc.)
Ti-ai imaginat vreodata cum ar arata planeta noastra fara plante sau animale? Ar fi trist, nu-i asa? Insa nu trebuie sa ne imaginam asa ceva cand putem explora minunatele secrete ale naturii ascunse in toate continentele. Te invitam sa iti pui costumul de explorator si sa ne insotesti in jungla, savana, desert si alte zone incantatoare. Vom descoperi animale mici si mari, periculoase si prietenoase din toate aceste zone. Vom afla de asemenea cum este decorata locuinta lor – invatand despre plantele si copacii pe care ii intalnim in fiecare din arii geografice. Vino cu noi sa descoperim secretele naturii!

8. STORYTIME
Literatura este plina de povesti si personaje faimoase, iar in aceasta saptamana le vom explora impreuna. Ne vom imbogati vocabularul si cunostintele despre literatura, toata acestea avand loc intr-un mediu relaxat si plin de voie buna.
Fiecare poveste este o oportunitate de invatare, de exprimare a creativitatii prin schimbarea sfarsitului sau prin asumarea de roluri. Ne vom pune imaginatia la contributie si vom crea propria lume imaginara, propria „carte” pe care o vom impartasi grupului. Te asteptam!

9. PROTECT YOUR PLANET
Ce putem face pentru a proteja mediul inconjurator? Traim împreuna pe aceeasi planeta, iar schimbarile pe care le producem într-o anumita zona pot afecta si oamenii din alte zone. Asadar, prin propriile actiuni si alegeri, fiecare dintre noi poate lua masuri pentru a ajuta la combaterea schimbarilor climatice. Si tu poti schimba ceva!
Tu cum ai putea crea o planeta mai verde?

10. THE WONDERS OF THE HUMAN BODY
Noi oamenii suntem diferiti. Fiecare dintre noi este unic. Nu exista o persoana identica cu tine. Ce ne face atat de diferiti? Ai ghicit! Corpul nostru. Haide sa invatam impreuna partile componente ale corpului nostru si sa vedem cum functionam. Inalti, scunzi, blonzi, bruneti, ochi caprui sau negri, piele inchisa sau deschisa – toate aceste diferente creeaza frumusetea acestei planete. Vino sa ne bucuram impreuna si sa invatam sa ne iubim si sa ne respectam corpul nostru miraculos!

11. ALL ABOUT MY SUMMER HOLIDAY
Vara- timpul pentru amintiri de neuitat. Putem merge la munte sau la mare, putem face diverse activitati precum inot, ciclism sau surfing.
Cum arata vacanta voastra? Unde ati fost? Ce-ati vizitat?
Te asteptam sa ne povestesti mai multe!