Cursuri pentru adulti

Cursuri pentru adulti

Consulta pagina cu Tarife / Orar aici.

Centrul de limbi străine ILSC organizează cursuri de limbi străine germană, engleză, franceză, spanoilă, italiană, cursuri de limba română pentru expaţi, iar la cerere cursuri de alte limbi străine, atât pentru copii şi adolescenţi, cât şi pentru adulţi pe toate nivelurile de cunoaştere – de la cursuri pentru începători, mediu până la cursuri pentru avansaţi, conform Scalei Comune Europene de Referinţă.

Desfăşurăm atât cursuri pe limbaj general, cât şi cursuri pe domenii specializate (cursuri de germană/ engleza juridică, germană/ engleza pentru Resurse Umane , germana/ engleza pentru afaceri , etc.).

Cursurile de limbi straine se desfăşoară la sediul ILSC sau la sediile companiilor

Pentru cei care au programul foarte încărcat le punem la dispoziţie cursuri de limbi străine cu program de seară, de weekend sau cursuri intensive. Dacă doriţi doar să vă perfecţionaţi abilităţile de comunicare într-o limbă străină, puteti participa la Cluburile de conversaţie pentru limba engleză respectiv pentru limba germană.

Importanţa limbilor străine

Competentele lingvistice si abilitatile de comunicare sunt un criteriu de selectie important pentru angajatori , in contextul in care multe dintre companiile din Romania au parteneri sau clienti straini. In plus , nu trebuie ignorat faptul ca pentru a studia in strainatate sau pentru a citi carti de specialitate netraduse in romana , este vital sa stapaniti o limba de circulatie internationala.

În contextul actual al globalizarii , mobilitatii si migratiei, multilingvismul poate oferi noi solutii pentru cetateni si societate. Intr-o Europa multilingva , invatarea limbilor straine este esentiala pentru cultura, educatie , comunicare si ocuparea fortei de munca , pentru integrarea si mobilitatea lucratorilor. Cetatenii care vorbesc mai multe limbi straine se pot bucura pe deplin de beneficiile liberei circulatii in cadrul UE si se pot integra mai usor in tara in care studiaza sau munceasc.

Limbile străine:

– Sporesc sansele de a gasi un loc de munca sau de avansa in cadrul unei companii;

– Favorizeaza dialogul intre comunitati si cetateni ;

– Stimuleaza oportunitatile de afaceri si perspectivele comerciale ;

– Creeaza o punte de legatura intre oameni si culturi , ducand la depasirea barierelor culturale.

NU E NICIODATĂ PREA TARZIU SA INVEŢI O LIMBĂ STRĂINĂ ŞI SĂ PROFIŢI DE PERSPECTIVELE PE CARE ACEASTĂ CUNOAŞTERE LE OFERĂ.

Misiunea noastră:

– Să vă ajutam sa va atingeti scopurile , pentru ca noi promovam invatarea limbilor straine si facilitam accesul fiecaruia la invatarea activa, continua si creativa ;

– Să vă oferim un mediu deosebit de învăţare şi formare personală ;

– Să vă încurajăm să învăţaţi aşa cum vă doriţi, în funcţie de ritmul şi de timpul dvs, prin personalizarea programelor noastre.

La centrul ILSC poti invata orice limba straina doresti dupa metode si manuale scrise dintr-o perspectiva comunicativa si actionala . La cursurile noastre vei invata lucruri noi interactionand , comunicand , deoarece demersurile noastre de invatare a unei limbi straine inseamna o experienta de viata si de descoperire. Urmarim, de asemenea , dezvoltarea fluentei in comunicare si cresterea increderii fiecaruia de a se exprima in situatii concrete de viata.